Σεμινάριο αγγλικών για airbnb και τουριστικά επαγγέλματα

Σεμινάριο Αγγλικών για Τουριστικά ΕπαγγέλματαΕίσαι ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων ή ακινήτου που μισθώνεται μέσω AIRBNB και δεν γνωρίζεις Αγγλικά; Παρακολούθησε το σεμινάριο και απέκτησε τις γνώσεις που χρειάζονται για να κερδίζεις καλές κριτικές και ευχαριστημένους ταξιδιώτες.

Θέλεις να εργαστείς στον τουριστικό κλάδο αλλά οι γνώσεις σου στα Αγγλικά είναι ελλιπής και δυσκολεύεσαι να βρεις δουλειά; Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο σεμινάριο, απέκτησε αυτοπεποίθηση στην επικοινωνία με τον τουρίστα και εργάσου την επόμενη σεζόν.

Είσαι ιδιοκτήτης ή εργαζόμενος εμπορικού καταστήματος και δεν γνωρίζεις βασικά αγγλικά; Μεγιστοποίησε τις πωλήσεις σου με τη συμμετοχή σου στο σεμινάριο .

Σου αρέσουν τα ταξίδια αλλά διστάζεις να ταξιδέψεις μόνος; Μάθε βασικούς όρους επικοινωνίας και οργάνωσε το επόμενο ταξίδι σου.

Με τη συμμετοχή σου στο σεμινάριο θα αποκτήσεις βασική γνώση της Αγγλικής στον προφορικό λόγο, θα μάθεις να χρησιμοποιείς αποτελεσματικά τα Αγγλικά για να ανταλλάσσεις μηνύματα, να συγκεντρώνεις βασικές γνώσεις και πληροφορίες σχετικές με συγκεκριμένες επικοινωνιακές συνθήκες σε χώρους που σχετίζονται με τον τουρισμό. 

Ημέρες & ‘Ωρες διεξαγωγής: Δευτέρα & Τετάρτη ,  18:00-19:30

Έναρξη: Δευτέρα 27/01/2020

Λήξη: Δευτέρα 06/04/2020

Συνολικές ώρες: 40

Κόστος: 320€

Απαιτούμενο επίπεδο γνώσεων αγγλικών : Αρχάριοι

Εκπαιδεύτρια: Η Msc Αλεξάνδρα Παλαιογιάννη είναι καθηγήτρια αγγλικών, απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος Master in Teaching English του Aston University. Μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας Teachers4Europe. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στη Διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας και στην εκπαίδευση καθηγητών .

Πληροφορίες-Εγγραφές : τηλ 2821035000 εσωτ. 603, καθημερινά 09:00-15:00, Μεσογειακό ΚΕΚ-ΜΑΙΧ
Αίτηση Συμμετοχής
Email: kek@maich.gr
Website: http://kek.maich.gr
Facebook: https://www.facebook.com/MesogeiakoKekMaiCh/

 

 

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη καλύτερη περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας τη περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση τους. Αποδοχή Περισσότερα