Πιστοποίησης

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΓΕΙΡΑ “Certified Cook Chef” (CCC)  

CCC ACTA Το Μεσογειακό ΚΕΚ ΜΑΙΧ πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της ACTA διενεργεί στα Χανιά κάθε χρόνο εξετάσεις πιστοποίησης Μάγειρα για την απόκτηση του πιστοποιητικού Certified Cook Chef”(CCC). Το πιστοποιητικό “Certified Cook Chef” (CCC)  συνυπογράφεται από την ACTA και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

CCC ACTA Το CCC απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της Μαγειρικής Τέχνης καλύπτοντας όλες τις απαιτούμενες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες. Επιπλέον, με το πρόγραμμα αυτό έμπειροι επαγγελματίες μπορούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει με την πάροδο του χρόνου στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή στις εξετάσεις είναι η πενταετής προϋπηρεσία ως Μάγειρας.

Οι υποψήφιοι αξιολογούνται σε δύο φάσεις εξεταστικής διαδικασίας, τη γραπτή και την πρακτική. Στη γραπτή εξέταση ο υποψήφιος καλείται να απαντήσει σε 16 ερωτήσεις ανάπτυξης. Στην πρακτική εξέταση ο υποψήφιος αξιολογείται στην εφαρμογή ενός σεναρίου, ανάλογου του αντικειμένου της πιστοποίησης. Διάρκεια γραπτής εξέτασης 90 λεπτά.

Διάρκεια πρακτικής εξέτασης 60 λεπτά. Ποσοστό επιτυχίας στη γραπτή εξέταση 70%. Ποσοστό επιτυχίας στην πρακτική εξέταση 70%. Η επιτυχής ολοκλήρωση και των δύο φάσεων της εξεταστικής διαδικασίας οδηγεί στην απόκτηση της πιστοποίησης.

Πληροφορίες : Μεσογειακό ΚΕΚ-ΜΑΙΧ, Αλσύλλιο Αγροκηπίου , τηλ 2821035000 εσωτ. 602, email: kek@maich.gr  καθημερινά 09:00-15:00

Επισκεφτείτε την σελίδα των νέων μας για να ενημερωθείτε για την επόμενη ημερομηνία εξέτασης.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ BOΗΘΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ “Certified Commis Chef” (CCCh)

CCCh ACTA Το Μεσογειακό ΚΕΚ ΜΑΙΧ πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της ACTA διενεργεί κάθε χρόνο στα Χανιά εξετάσεις πιστοποίησης Βοηθού Μάγειρα για την απόκτηση του πιστοποιητικού Certified Commis Chef”(CCCh). Το πιστοποιητικό CCCh συνυπογράφεται από την ACTA και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και αποτελεί ένα πολύτιμο εφόδιο στην αναζήτηση εργασίας στο χώρο της εστίασης και του τουρισμού.

CCCh ACTAΤο CCCh απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της Μαγειρικής Τέχνης καλύπτοντας όλες τις απαιτούμενες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες.

Ο υποψήφιος καλείται να απαντήσει σε 10 ερωτήσεις ανάπτυξης. Διάρκεια εξέτασης 60 λεπτά. Ποσοστό επιτυχίας 70%.

Πληροφορίες: Μεσογειακό ΚΕΚ-ΜΑΙΧ, Αλσύλλιο Αγροκηπίου, τηλ 2821035000 εσωτ. 602, email: kek@maich.gr  καθημερινά 09:00-15:00

Επισκεφτείτε την σελίδα των νέων μας για να ενημερωθείτε για την επόμενη ημερομηνία εξέτασης.

 

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη καλύτερη περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας τη περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση τους. Αποδοχή Περισσότερα