Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Υποστήριξης

To Μεσογειακό ΚΕΚ –ΜΑΙΧ διαθέτει ένα πλήρες οργανωμένο γραφείο που παρέχει Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Υποστήριξης. Λειτουργεί μεθοδικά και συστηματικά με κύριο στόχο την επαγγελματική αποκατάσταση των καταρτιζομένων, την συνεχή ενημέρωσή τους για νέα προγράμματα και την ομαλή  ένταξη τους στην αγορά εργασίας.

Το Γραφείο ΣΥΥ βοηθάει τους καταρτιζόμενους

  • στην προετοιμασία βιογραφικού σημειώματος (CV),
  • στην συμπλήρωση αιτήσεων για πρόσληψη εργασίας και
  •  στην πρώτη τους επαφή με τον μελλοντικό εργοδότη.

Για το Μεσογειακό ΚΕΚ ΜΑΙΧ οι καταρτιζόμενοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του.

Οργανώνει ημερίδες, σεμινάρια και εκδηλώσεις πληροφόρησης για Προγράμματα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης , που απευθύνονται σε ανέργους, εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και άτομα των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Εχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης μπορεί να προσφέρει σημαντικά εφόδια στους συμμετέχοντες. Είναι στελεχωμένο από έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, που διαθέτει μακροχρόνια τεχνογνωσία στους τομείς της επαγγελματικής κατάρτισης και της εκπαίδευσης ενηλίκων. 

Το Μεσογειακό ΚΕΚ-ΜΑΙΧ συνεργάζεται με μια ομάδα εκπαιδευτών, τους οποίους αντλεί από το Μητρώο Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών του ΕΟΠΠΕΠ και αναταποκρίνονται στο σύγχρονο προφίλ του Εκπαιδευτή και στις αυξημένες απαιτήσεις των καταρτιζομένων.

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη καλύτερη περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας τη περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση τους. Αποδοχή Περισσότερα