Παρουσίαση της Airbnb

Property rentalΗ Airbnb έρχεται στο Μεσογειακό ΚΕΚ – ΜΑΙΧ. Εκπρόσωποι της εταιρίας θα παρουσιάσουν την χρήση της διαδυκτιακής πλατφόρμας Airbnb και θα απαντήσουν στα ερωτήματά σας (Αίτηση Συμμετοχής).

Ο country manager της  Airbnb στην Ελλάδα, Δημήτρης Πρωτοπαππάς και οι συνεργάτες του θα παρουσιάσουν  τον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας και καλές πρακτικές για τη δημιουργία μιας ελκυστικής καταχώρησης  με στόχο τη μεγιστοποίηση των κρατήσεων και την αύξηση της πληρότητας.

Η παρουσίαση απευθύνεται σε ξενοδόχους και ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων που διαθέτουν σήμα ΕΟΤ καθώς και σε διαχειριστές, ιδιοκτήτες κατοικιών που μισθώνουν ή  ενδιαφέρονται να μισθώσουν τα ακίνητά τους με βραχυχρόνια μίσθωση και θέλουν να ενημερωθούν για τη διαδυκτιακή πλατφόρμα της Airbnb και τις δυνατοτητές της και να πάρουν συμβουλές ώστε να :

  • καταχωρήσουν το κατάλυμά τους
  • προωθήσουν την καταχώρησή τους  υψηλότερα
  • μεγιστοποιήσουν τις κρατήσεις τους
  • μετατρέψουν τα ερωτήματα σε κρατήσεις
  • γίνουν superhost

Ημέρα & Ώρες Υλοποίησης για όσους δεν είναι οικοδεσπότες στην Airbnb: Δευτέρα  12/02, 18:00-20:30

Ημέρα & Ώρες Υλοποίησης για όσους είναι οικοδεσπότες στην Airbnb: Τρίτη 13/02, 18:00-19:00

Τόπος διεξαγωγής : Μεσογειακό ΚΕΚ –ΜΑΙΧ, Αλσύλλιο Αγροκηπίου

Κόστος συμμετοχής : 35€

Δηλώσεις συμμετοχής : έως και 07/02

Θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες που δεν είναι οικοδεσπότες να δημιουργήσουν το δικό τους προφίλ ακολουθώνας τις συμβουλές των εκπροσώπων  της Airbnb.

Ομιλιτές

O Δημήτρης Πρωτοπαππάς είναι μέρος της ομάδας της Airbnb από τον Ιούλιο του 2013 και έχει τη γενική ευθύνη της Στρατηγικής και του Marketing για την Ελλάδα. 

Η Βιβή Μανώλη  και ο Γιώργος Κατσούρης είναι Senior Account Manager at Airbnb.

Πληροφορίες-Εγγραφές : Μεσογειακό ΚΕΚ-ΜΑΙΧ, Αλσύλλιο Αγροκηπίου , τηλ 2821035000 εσωτ. 602, Email: kek@maich.gr  καθημερινά 09:00-15:00

Αίτηση Συμμετοχής